Вие сте тук

Индонезия

 • Екскурзия в Бали

  Екскурзия в Бали

  TUI Nr. ТУИ: AT1

  Убуд-Кандидаса-Ловиния

  Екскурзия Бали- храмове и природа

  Tанцьорите от Батубулан Ви приветстват с танц, който е своеобразен израз на връзката между доброто и злото. Между южен Бали и Убуд се срещат множество местенца, на които се произвеждат ръчно изработени стоки.  Измежду оризовите полета и плодовите плантации се намира малкото градче Candi Dasa, магическият храм Besakih и планинският  курорт Kintamani. На север се намира крайбрежният град Лавина, където делфините са често  срещана гледка.

   

  Ден 1. От юг към  Убуд 47 км/8 часа

  Тръгваме от хотела в южен Бали.  Първата ни спирка е селището Batubulan, което е известно с гравирането на камъни. Ще имате възможността да гледате танцово шоу Barong and Kris, изразяващо вечната битка между доброто- Barong и злото Rangda. Продължаваме към Celuk, познат със своите сребърни изделия и Mas, познат с невероятно красивите си дърворезби. Влизаме в Убуд, културното сърце на Бали с неговите множество галерии и дом на множество местни и чуждестранни артисти. Една от тези галерии е Agung Rai Museum of Art, където се помещава голяма колекция от картини на художници от Бали и Индонезия, както и на чуждестранни такива в класически балийски и съвременни стилове. След това можете да изпробвате търговските си умения в Арт магазина на Убуд, преди да посетим Puri Saren Agung, чието кралско семейство е упралявало Убуд от края на 1800 г. до 1917 г.

  Свободен остатък от деня.

  Самостоятелно организиране на обяда и вечерята.

  Хотел: RAMA PHALA (Deluxe стая) / ALILA UBUD (Superior стая) / UMA UBUD (Terrace стая)

  Ден 2. Убуд- Канди Даса (54 км/08 часа)

  Закуска в хотела.

  Насочваме се на изток, за да посетим Kerta Gosa- съдебната палата, построена през 18 век в Klungkung. Това място е прекрасен пример за архитектурата, която може да се види в този район. Продължаваме към Kusamba, рибарско селище, където се произвежда сол. Крайбрежният път ни отвежда към Goa Lawah- скалата на прилепите. Тази скала , чийто стени са покрити с хиляди прилепи се счита за свято място.  Нашата последна спирка ще бъде Tenganan, едно от древните селища в Бали, което пази древни традиции. Тук можете да видите местни жени да тъкат „пламеннни” платове - kamben geringsing, за които се вярва че имат силата да имунизират  и пазят  от злото.

  Самостоятелно организиране на обяда и вечерята.

  Хотел: ALAM ASMARA (Deluxe стая) / PURI BAGUS CANDI DASA (Deluxe стая, изглед градина)/ ALILA MANGGIS (Superior стая)

  Ден 3. Candi Dasa- Lovina (139 km/09 часа)

  Закуска в хотела.

  След закуска ще посетим Taman Tirta Gangga (водния палат), чиито плувни басейни и декоративни езера напомнят за миналото на Бали. След това тръгваме на северозапад, където ще поспрем в Putung, за да се полюбуваме на панорамна гледка над източната част на залива. Продължаваме към  невероятната гледка на терасовидни оризови ниви до храма Besakih, разположен на склона на планината Агунг, най-високият вулкан в Бали. Това място е считано за осносвното светилище в Бали, защото в него се помещават 24 по- малки храма. Следващата ни спирка е  Кинтамани, откъдето можете да се насладите на спиращи дъха гледки над езерото Danau Batur. Ще се спуснем към северното крайбрежие, където ще направим кратка спирка в храма Sangsit и ще разгледаме  бившата столица Singaraja. Вечерта е свободна.

  Самостоятелно организиране на обяда и вечерята.

  Хотели: ANEKA LOVINA (Deluxe Cottage) / PURI BAGUS LOVINA (Superior Garden View) / PURI BAGUS LOVINA (Deluxe Ocean View)

  Ден 4: Ловина- Южен Бали (113 км/7 часа)

  Закуска в хотела

  Екскурзия по избор: Можете да резервирате ранно наблюдение на делфини  в Java Sea  в моторизирана конзола (минимум двама души; ориентировъчна цена- 15 евро на човек).След като си тръгнем от Ловина, ще спрем край горещите езера на Banjar- будистки манастир в близост и ще се върнем на юг по зашеметяващия път Pupuan. Връщаме се към хотела в Санур, Кута и Нура Дуа, или продължаваме към летището.

   

   

  Пакетна цена на човек в евро в

  twin share стая

  1

  2

  3-5

  6-9

  10-14

  15 и нагоре

  Доплащане за ед. стая

  829

  429

  406

  360

  322

  300

  217

  * Всички цени са евро и сe изчисляват в лева по курс 1.95583

  Включени в пакетните цени са:

  • Настаняване в хотел двойна климатизирана стая
  • Изхранване, както описаното в менюто
  • Транспорт и меню, съгласно описаните по- горе с климатизирана кола или минибус с английски/френски/немски/датски/ испански и италиански екскурзовод по време на тура и трансфер.
  • Такси за вход, паркинг и дарения
  • Бакшиши, ДДС, разходи за шофьор и пренос на багаж

   

  В пакетните цени не са включени:

  • Разходи от личен характер
  • Бакшиши за шофьорите и екскурзоводите
  • Туристическа застраховка
  • Виза
  • Международни летищни такси (около 14 евро към момента)
 • Екскурзия Бали и Ломбок

  Екскурзия Бали и Ломбок

  TUI Nr. AT-IND2

  Бали и Ломбок

  Екскурзия Бали и Ломбок, 7 дни

  Южен Бали- Убуд- Бедугул- Кинтамани- Канди Даса- Ломбок-Джили- Бали

  Индивидуална екскурзия с английски

  Батубулун  Ви посреща с баронг- танцът на доброто и злото. Между южен Бали и Убуд живеят множество занаятчийски племена. Мас и Селук са известни със своите занаяти- по дърворезба и сребро, предавани от поколение на поколение. На север се намира плажът Ловина, по чиито чисти кристални води плуват малки лодки. Недалеч от брега на Ломбок пък се намират трите малки острова- Джили, с прекрасни кристални води, предлагащи отлични възможности за дайвинг и шнорхелинг.

   

  Ден 1

  Южен Бали/летище- Убуд (47 км/8 часа)

  Трансфер от летището или хотела. Културната обиколка започва с известния танц „баронг” и танцовото шоу Крис. Това представление символизира вечната битка между доброто (Баронг) и злото (Рангда) и завършва със сцена, в която танцьорите изпадат в транс и се опитват да убият Рангда.

  След това пътуването продължава към Селук, центъра за  изискани сребърни произведения на изкуството и към Мас- известен със своите изящни дърворезби. Посете и Убуд- културното сърце на Бали с множество арт галерии и дом на десетки местни и чуждестранни художници. Една от галериите е музеят на изкуствата Ангунг Раи, където е представена голяма колекция от картини на балинезийски, индонезийски и чуждестранни творби. След това можете да изпробвате уменията си да преговаряте на пазара в Убуд.

  Нощувка в хотела. (PERTIWI RESORT / TJAMPUHAN / ALILA UBUD)

  Обядът и вечерята са по ваш избор и не са включени.

   

  Ден 2

  Убуд- Ловиния през Бедугул (106 км/ 10 часа; Закуска в хотела )

  Изследвайте недокоснатите земи и селца. Посетете градината на пеперудите, където можете да се полюбувате на хилядите красиви пеперуди. След това пътувайте през гъстите тропически гори на планината Батукару и ще достигнете красиви оризови тераси в Джатилувих. Продължете към Канди Кунинг, където можете да посетите местния пазар и да опитате най- различни видове тропически плодове. Точно до него се намира и пазара за цветя, отрупан с диви орхидеи и рози. Следващата спирка е Бедугул- атрактивен планински курорт, разположен на 850 м над морското равнище. Посетете храма Улун Дану, посветен на богинята Деви Дану. Продължете пътуването си към втория по големина град в Бали след Денсапар- Сингарайа.

  Настаняване в хотела в Ловиния. (ANEKA LOVINA / PURI BAGUS LOVINA )

  Обядът и вечерята са по ваш избор и не са включени.

   

  Ден 3

  Ловиния- Канди Даса през Кинтамани (139 км/ 10 часа; Включена закуска)

  Рано сутринта (5 часа) започва вашето приключение- разходка с лодка и наблюдение на делфини. Следва връщане в хотела, където можете да вземете душ. Освобождаване на стаята и тръгване с миниван на изток по крайбрежието от Ловиния до Кандидаса. По пътя ще направим спирка в село Сангсит, на няколко километра източно от Сингарайа, където ще посетим храма Бежи, посветен на богинята Деви Сри, която е пазителка на оризовите полета. Продължаваме през Кинтамани, с малки спирки, за да се насладите на прекрасните гледки над планината Батур и нейното кратерно езеро. Продължаваме нашето пътуване към храма Бесаких, познато още като главния храм в Бали, разположен на склоновете на свещената планината Агунг. Продължаваме надолу през Бангли, с възможност да посетите храма Кехен преди пристигането в хотела в Кандидаса.

  Обядът и вечерята са по ваш избор и не са включени.

  Настаняване в ALAM ASMARA / PURI BAGUS CANDI DASA / ALiLA MANGGIS

   

  Ден 4

  Кандидаса- Ломбок с лодка (115 км/90 минути; Закуска в хотела)

  Трансфер от хотела до залива Паданг, за да хванете моторната лодка Gili Cat/ Blue water Express и да стигнете до Ломбок (разписанието на лодката ще Ви бъде предоставено  при резервацията Ви; максимално допустимия багаж е до 2 парчета багаж на човек).

  На пристигане в Телук Код, ще Ви посрещне местен гид. Следва трансфер за около 45 минути до плажa Senggigi, за да се настаните в хотела.

  Свободен следобед. Обядът и вечерята са по ваш избор и не са включени.

  Настаняване в Puri mas beach / Holiday resort / Sheraton senggigi.

   

  Ден 5

  Сенгиги- северен Ломбок / изследване (50 км/8 часа; Закуска в хотела)

  Приключението Ви започва с изследване на северен Ломбок и посещение на прохода Пусук, който се намира на над 400 м надморска височина, за да се полюбувате на панорамната гледка на малкия остров Джили. След това продължете по северното крайбрежие на Ломбок до водопада Сенданг Джиле, който е  с височина 125 м и е разположен сред свежа буйна растителност. Обяд в ресторант Pondok Senaru. След това продължаваме до Sembalun Lawang и селището Бумбунг, намиращи се в долината Сембалун. Последната спирка е кралската градина в Нармада, пострпена през 1727 г., чиято езерна вода е смятана за подмладяваща.

  Обядът и вечерята са по ваш избор и не са включени.

  Нощувка в Puri mas beach / Holiday resort / Sheraton senggigi.

   

  Ден 6

  Сенгиги- Джили Траванган тур в шнорхелинг (15 км/8 часа; Закуска в хотела)

  Трансфер от хотела за целодневен тур до Джили Траванган. Първата спирка е в храма Бату Болонг, намиращ се на висяща над морето скала. Следва кратък трансфер с лодка  до Джили Траванган, най- големият и оживен остров от трите Джили острова в Ломбок. Насладете се на прекрасните рифове и множеството цветни риби с шнорхелинг и плуване.  На връщане към хотела, можете да спрете на хълма Малимбу, за да поснимате красивата гледка.

  Обядът и вечерята са по ваш избор и не са включени.

  Нощувка в Puri mas beach / Holiday resort / Sheraton senggigi.

   

  Ден 7

  Сенгиги- трансфер до летището  (55 км/ 1 час; Закуска в хотела)

  Разполагате със свободна сутрин.  В предварително уговорен час ще Ви вземат  от хотела за трансфер до летището, за да хванете полета си на обратно.

   

   

  Цена на човек в двойна стая в евро/ Вариант А

  01 човек

  02 души

  03-05 души

  06-09 души

  10-14 души

  Доплащане

  Ед. стая

  1, 109

  621

  543

  501

  463

  256

   

  Хотели Вариант А

  Има Доплащане за висок сезон:

  • Pertiwi Resort

  25 December 2013 – 05 January 2014          EUR 25.00 /room/night

  16 July – 31 August 2014                                     EUR 15.00 /room/night

  • Aneka Lovina

  23 December 2013 – 03 January 2014          EUR 20.00 /room/night

  01 July – 31 August 2014                                     EUR 15.00 /room/night

  • Alam Asmara

  22 December 2013 – 05 January 2014          EUR 20.00 /room/night

  01 July – 30 September 2014                      EUR 15.00 /room/night

  • Holiday Resort Lombok

  20 December 2013 – 05 January 2014          EUR 25.00 /room/night

  01 – 31 August 2014                                  EUR 17.00 /room/night

   

  Цена на човек в двойна стая в евро / Вариант В

  01

  02

  03-05

  06-09

  10-14

  Доплащане

  Ед. стая

  1, 146

  669

  593

  547

  511

  312

   

  Хотели Вариант В

  Има Доплащане за висок сезон:

  • Tjampuhan

  High season and Peak season surcharge will be mention when the booking made

  • Puri Bagus Lovina

  01 July – 31 August 2014                                     EUR 20.00 /room/night

  • Puri Bagus Candidasa

  01 July – 31 August 2014                                     EUR 20.00 /room/night

  • Puri Mas resort

  10 December 2013 – 15 January 2014          EUR 25.00 /room/night

  10 Jul – 31 August 2014                             EUR 25.00 /room/night

   

  Цена на човек в двойна стая в евро /Вариант С

  01

  02

  03-05

  06-09

  10-14

  Доплащане

  Ед. стая

  1, 576

  849

  773

  729

  691

  444

   

   

  Хотели Вариант С

  Има Доплащане за висок сезон:

  • Alila Ubud

  20 December 2013 – 05 January 2014          EUR 55.00 /room/night

  16 July – 15 September 2014                      EUR 35.00 /room/night

  • Puri Bagus Lovina

  01 July – 31 August 2014                                     EUR 20.00 /room/night

  • Alila Manggis

  20 December 2013 – 05 January 2014          EUR 45.00 /room/night

  16 July – 15 September 2014                      EUR 35.00 /room/night

  • Sheraton Senggigi

  26 December 2013 – 15 January 2014          EUR 45.00 /room/night

  16 July – 15 September 2014                      EUR 35.00 /room/night

   

  Включени в пакетната цена са:

  • Настаняване в двойна стая, климатизирана  в избран хотел или такъв, със същата категория
  • Транспорт с климатизирано превозно средство с англоговорящ гид
  • Билет за влак
  • Изхранване, както е описано в програмата
  • Такси за входове
  • Такса обслужване, такса за стаите, ДДС, разходи за шофьор, гид и пиколо.

  В цената не са включени:

  • Доплащане за висок сезон и праници
  • Самолетен билет от България
  • Турове и хранения, неупоменати в офертата
  • Бакшиши за екскурзовода и шофьора
  • Лични разходи – напитки, сувенири, пералня
  • Застраховка
  • Виза при пристигането – 25 $ на човек, валидна за 30 дни (възможно е цената да варира)
  • Международни летищни такси  (към моммента IDR 150.000 на човек)

   

   

   

 • Екскурзия Класическа Ява

  Екскурзия Класическа Ява

  TUI Nr. AT-IND

  Джакарта- Бандунг- Уонособо- Платото Диенг- Боробудур- Джогякарта- Кедири- планината Бромо- Сурабая

  Екскурзия Класическа Ява, Индонезия, 8 дни

  Индивидуална екскурзия

  Джакарта- Бандунг- Уонособо- Платото Диенг- Боробудур- Джогякарта- Кедири- планината Бромо- Сурабая

  След кратко посещение на столицата Джакарта, се отправяте към Бандунг и неговите прохладни планини. По пътя към Уонособо ще видите изпълващи пейзажа оризови полета и  величествените планини Галунгунг и Борободур, включении в списъка на ЮНЕСКО като световни културни наследства. Планината Бромо впечатлява със своя 10- километров кратер и зашеметяващ залив.

   

   Ден 1

  Джакарта- Бандунг (179 км/ 8 часа)

  Вземат Ви от летището или хотела в Джакарта. Следва пътуване към Бандунг през Ботаническата градина Богор и чаената плантация Пункак. По- късно обяд в местен ресторант. Екскурзията продължава към Бандунг, където ще пристигнете късно следобед.

  Свободна вечер. Нощувка в  Grand Preanger, Бандунг.

   

  Ден 2

  Бандунг (179 км/8 часа)

  (Закуска в хотела)

  След закуска, започнете с екскурзия из Бандунг. Посетете пазара за плодове Лембанг, вулкана Тангкубан Пераху и горещото езеро Циатер. Обяд в местен ресторант. Обратно към Бандунг и посещение на шоуто с  бамбукови музикални инструменти Ангклунг.

  Свободна вечер. Нощувка в Grand Preanger, Бандунг

   

  Ден 3

  Бандунг- Тутоаржо- Уонособо (355 км/6 часа)

  (Закуска в хотела)

  След закуска следва трансфер до гарата, откъдето ще вземете влак до Кутоаржо. Осигурена ви е кутия с обяд. След пристигане в Кутоаржо следва директен трансфер до Уонособо.

  Свободна вечер. Нощувка в Kresna Gallery Wonosobo.

   

  Ден 4

  Уонособо- Платото Диенг- Боробудур- Джогякарта (106 км/ 8 часа)

  (Закуска в хотела)

  Тръгване към платото Диенг, за да посетите най- стария хиндуиски комплекс в ава, цветното езеро Телага и кратера Сикиданг. Обратно към Уонособо за обяд в местен ресторант, след което посещение на храма Боробудур- най- големият и привлекателен Будистки комплекс в света, построен около 800 г. След това карайте до Йогиакарта, където ще пренощувате.

  Свободна вечер. Настаняване в Melia Purosani.

   

   Ден  5

  Градски тур в Джогякарта и Прамбанан (18 км/6 часа)

  (Закуска в хотела)

  Екскурзията започва със сутрешно посещение на двореца на султана, разположен в сърцето на стария град. Над 25 000 жители живеят в Кратон, който разполага  със собствен пазар, магазини и множество селски занаятчийници, училища и джамии. След това продължаваме към селцето Прамбанан, за да посетим храмовете. Хиндуиският храмов комплекс е създаден през 9-ти век, когато Йава е бил управляван от династията Хинду Санджайас. Комплексът се състои от 4 главни щата- Канди Шива Махадева, Канди Брахма и Канди Вишну, Канди Нанди и Канди Севу. Историята на рамаяна е гравирана на стените на храма. Имате и достатъчно време на разположение, за да се поразходите и да разгледате красивия релеф. Връщане обратно в хотела.

  Свободен следобед.

  Нощувка в Melia Purosani

   

  Ден 6

  Джогякарта- Мойокерто- Кедири (226 км/ 8 часа)

  (Закуска в хотела)

  Напускане на хотела рано сутринта, за да хванете ранния сутрешен влак до Мойокерто, който тръгва в 7:30 от гара Джогякарта. Следва директен трансфер от Мойокерто до Керири и посещение на старата църква близо до центъра на града, датираща от 19 век. Църквата е построена от камък и дърво.

  Свободна вечер. Нощувка в Grand Surya.

   

  Ден 7

  Кедири- планината Бромо (208 км/6 часа)

  Карайте към планината Бромо, като поспрете в Пасуруан, за да разгледате цветните му рибарски селца и завода за сол. Късно следобед пристигате в село Тосари.

  Свободна вечер. Нощувка в Bromo cottages.

   

  Ден 8

  Планината Бромо- Сурабая

  Рано сутринта джип ще ви вземе в 4 часа, за да се полюбувате на красивия изгрев на връх Пенанджакан. Следва посещение на вулкана Бромо, след което връщане в хотела и закуска. Освобождаване на стаята и трансфер до летището, за да вземете своя полет обратно.Ц

  Цена на човек в евро / двойна стая/ 8 дни Java Classic

  1 човек

  2-ма души

  03-05 души

  06-09 души

  допл. за ед.стая

  1881

  998

  921

  802

  261

   

  Цената включва:

  • Настаняване в двойна климатизирана стая в посочените в програмата хотели или подобни от същата категория
  • Транспорт с климатизирано превозно средство с англоговорящ екскурзовод
  • Билет за влак
  • Изхранване, както е описано в програмата
  • Такси за входове
  • Такса обслужване, такса за стаите, ДДС, разходи за шофьор, гид и пиколо.

  В цената не са включени:

  • Доплащане за висок сезон
  • Турове и хранения, неупоменати в програмата
  • Бакшиши за екскурзовода и шофьора
  • Лични разходи – напитки, сувенири, пералня
  • Застраховка
  • Виза при пристигането – 25$ на човек, валидна за 30 дни (възможно е цената да варира)
  • Международни летищни такси
  • Полет от България

  Можете да продължите екскурзията с почивка в някой от многобройните хотели по крайбрежието на Бали.

 • Пъстрият контраст на Азия

  Пъстрият контраст на Азия

  TUI Nr. SIN/DPS/KUL

  Сингапур- Куала Лумпур- Бали

  Сингапур, Бали и Куала Лумпур- пъстрият контраст на Азия

  TUI eкскурзия, Азия

  Азия- завладяваща, мистериозна и необхватна дестинация. Споменаването на името на най- големия континент е достатъчно, за да извика в съзнанието живописни картини на непокътнати будистки храмове, екзотична природа и девствени плажове. Азия обаче има много повече какво да предложи на своите посетители. Тук духовното се сблъсква в завладяващ контраст с модерни метрополиси,  огромни търговски и финансови центрове и забързано ежедневие. Открийте тайните на тази многообразна шир, с нашето предложение за незабравима екскурзия.

  Периодите на пътуване може да варират. Избрахме за вас периодите с най- изгодни ценови предложения за полети.

  Офертата подлежи на препотвърждение към момента на резервация.

  Предлагаме Ви базов пакет на цена 1611 евро на човек, която включва:

  - полет с летищни такси Истанбул-Сингапур-Денпазар-Куала Лумпур-Истанбул, полетът е през Доха.

  - полети с летищни такси Сингапур- Денпазар и Денпазар-Куала Лумпур;

  - двупосочни трансфери летище- хотел-летище в Сингапур, Куала Лумпур и Бали;

  - 3 нощувки в Сингапур, Furama City Centre (4*), двойна стая сюпириър със закуска, http://www.furama.com/citycentre/

  - 6 нощувки в Бали (09.11.-15.11.), хотел Melia Bali (4,5*), Nusa Dua Beach, двойна стая премиум със закуска

  - 3 нощувки в Куала Лумпур(15.11.-18.11.), Impiana KLCC Hotel (4*), двойна стая делукс със закуска

  - медицинска застраховка с покритие 10.000 евро

  Пакетът може да бъде променян, както за периода, така и за избраните хотели.

  За повече информация, се свържете с нас.