Вие сте тук

Индонезия

Екскурзия в Бали

TUI Nr. ТУИ: AT1

на човек, в двойна стая

от 587 лв. Запитване

Екскурзия Бали- храмове и природа

Tанцьорите от Батубулан Ви приветстват с танц, който е своеобразен израз на връзката между доброто и злото. Между южен Бали и Убуд се срещат множество местенца, на които се произвеждат ръчно изработени стоки.  Измежду оризовите полета и плодовите плантации се намира малкото градче Candi Dasa, магическият храм Besakih и планинският  курорт Kintamani. На север се намира крайбрежният град Лавина, където делфините са често  срещана гледка.

 

Ден 1. От юг към  Убуд 47 км/8 часа

Тръгваме от хотела в южен Бали.  Първата ни спирка е селището Batubulan, което е известно с гравирането на камъни. Ще имате възможността да гледате танцово шоу Barong and Kris, изразяващо вечната битка между доброто- Barong и злото Rangda. Продължаваме към Celuk, познат със своите сребърни изделия и Mas, познат с невероятно красивите си дърворезби. Влизаме в Убуд, културното сърце на Бали с неговите множество галерии и дом на множество местни и чуждестранни артисти. Една от тези галерии е Agung Rai Museum of Art, където се помещава голяма колекция от картини на художници от Бали и Индонезия, както и на чуждестранни такива в класически балийски и съвременни стилове. След това можете да изпробвате търговските си умения в Арт магазина на Убуд, преди да посетим Puri Saren Agung, чието кралско семейство е упралявало Убуд от края на 1800 г. до 1917 г.

Свободен остатък от деня.

Самостоятелно организиране на обяда и вечерята.

Хотел: RAMA PHALA (Deluxe стая) / ALILA UBUD (Superior стая) / UMA UBUD (Terrace стая)

Ден 2. Убуд- Канди Даса (54 км/08 часа)

Закуска в хотела.

Насочваме се на изток, за да посетим Kerta Gosa- съдебната палата, построена през 18 век в Klungkung. Това място е прекрасен пример за архитектурата, която може да се види в този район. Продължаваме към Kusamba, рибарско селище, където се произвежда сол. Крайбрежният път ни отвежда към Goa Lawah- скалата на прилепите. Тази скала , чийто стени са покрити с хиляди прилепи се счита за свято място.  Нашата последна спирка ще бъде Tenganan, едно от древните селища в Бали, което пази древни традиции. Тук можете да видите местни жени да тъкат „пламеннни” платове - kamben geringsing, за които се вярва че имат силата да имунизират  и пазят  от злото.

Самостоятелно организиране на обяда и вечерята.

Хотел: ALAM ASMARA (Deluxe стая) / PURI BAGUS CANDI DASA (Deluxe стая, изглед градина)/ ALILA MANGGIS (Superior стая)

Ден 3. Candi Dasa- Lovina (139 km/09 часа)

Закуска в хотела.

След закуска ще посетим Taman Tirta Gangga (водния палат), чиито плувни басейни и декоративни езера напомнят за миналото на Бали. След това тръгваме на северозапад, където ще поспрем в Putung, за да се полюбуваме на панорамна гледка над източната част на залива. Продължаваме към  невероятната гледка на терасовидни оризови ниви до храма Besakih, разположен на склона на планината Агунг, най-високият вулкан в Бали. Това място е считано за осносвното светилище в Бали, защото в него се помещават 24 по- малки храма. Следващата ни спирка е  Кинтамани, откъдето можете да се насладите на спиращи дъха гледки над езерото Danau Batur. Ще се спуснем към северното крайбрежие, където ще направим кратка спирка в храма Sangsit и ще разгледаме  бившата столица Singaraja. Вечерта е свободна.

Самостоятелно организиране на обяда и вечерята.

Хотели: ANEKA LOVINA (Deluxe Cottage) / PURI BAGUS LOVINA (Superior Garden View) / PURI BAGUS LOVINA (Deluxe Ocean View)

Ден 4: Ловина- Южен Бали (113 км/7 часа)

Закуска в хотела

Екскурзия по избор: Можете да резервирате ранно наблюдение на делфини  в Java Sea  в моторизирана конзола (минимум двама души; ориентировъчна цена- 15 евро на човек).След като си тръгнем от Ловина, ще спрем край горещите езера на Banjar- будистки манастир в близост и ще се върнем на юг по зашеметяващия път Pupuan. Връщаме се към хотела в Санур, Кута и Нура Дуа, или продължаваме към летището.

 

 

Пакетна цена на човек в евро в

twin share стая

1

2

3-5

6-9

10-14

15 и нагоре

Доплащане за ед. стая

829

429

406

360

322

300

217

* Всички цени са евро и сe изчисляват в лева по курс 1.95583

Включени в пакетните цени са:

  • Настаняване в хотел двойна климатизирана стая
  • Изхранване, както описаното в менюто
  • Транспорт и меню, съгласно описаните по- горе с климатизирана кола или минибус с английски/френски/немски/датски/ испански и италиански екскурзовод по време на тура и трансфер.
  • Такси за вход, паркинг и дарения
  • Бакшиши, ДДС, разходи за шофьор и пренос на багаж

 

В пакетните цени не са включени:

  • Разходи от личен характер
  • Бакшиши за шофьорите и екскурзоводите
  • Туристическа застраховка
  • Виза
  • Международни летищни такси (около 14 евро към момента)

Направи запитване

Деца * (възраст при пристигане)

Препоръчваме на всички клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Повече информация тук.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.