Вие сте тук

Тайланд

Екскурзия Тайланд: Златният триъгълник

TUI Nr. CNX-T-02

На човек в двойна стая за 6 дневна екскурзия без полет от България

от 1015 лв. Запитване

Екскурзия Тайланд, Златният триъгълник, 6 дни

Индивидуална екскурзия на английски.

ТУИ екскурзия CNX-T-02

 

 

Ден 1 / О

Пристигане в Чианг Май- розата на севера. След обяд отскочете до Уат Дои- храм на върха на планина и една от най- видните забележителности на града. Храмът е разположен на 1050 м над морското равнище, което ви предоставя прекрасна гледка, ако времето е добро. Нощуване в Чианг Май.

Ден 2 / З; О

След закуска шофирайте до Лампун, за да посетите известния храм Уат Пратат Харипунчай- един от най- почитаните храмове в Тайланд. Някои от сградите датират от 9-ти век. След закуска, която ще се сервира в ресторанта, посетете местните селца, които за известни с производството на ръчно изработени стоки. Тук можете да разгледате фабрика за прозиводство на чадърии коприна, за коване на желязо и сребро, дърворезбра. Нощувка в Чианг Май.

Ден 3: Чианг Май- Чианг Рай/ З;О

Сутринта посетете къмпинга за слоне, където можете да наблюдавате как тренират тези интелигентни животни за тяхната работа в джунглата. Обядът се сервира във ферма за орхидеи, преди да продължите  своя тур към Чианг Рай, където и ще пренощувате.

Ден 4: Чианг Рай / З;О

След закуска се отправяте на приключение към Чианг Рай и прословутия златен триъгълник. Първата спирка е в хълмовите слеца- Ака и Яо. Следващото е Мае Саи- най- известната северна точка на Тайланд на тайландско- бирманската граница. Обядът ще бъде сервиран в местен ресторант. След това шофирайте към златния триъгълник- известната зона, където Лаос, Мианмар и Тайланд се срещат и по- далече към Чианг Саен, за да посетите Уат Чеди Луанг, преди да се завърнете към Чианг Рай.Нощувка в Чианг Рай.

Ден 5: Чианг Рай- Чианг Май/ З;О

След закуска следва трансфер до кея на река Маекок, откъдето и започва круиза ви и посещението на хълмовото селце Уайт Карен. Върнете се до Чианг Рей, за да обядвате и продължете обратно към Чианг Май.

Ден 6: Чианг Май /З

Трансфер до летището.

 

Екскурзията може да комбинира с няколко дни в Банкок и почивка на някой от многобройните курорти в Тайланд- Патая, Пукет, Ко Самуи и т.н.

 

З- Закуска

О- Обяд

 

Цени на човек в евро в двойна стая

1 човек          981

2 души          519

3 души          469

4-7 души       421

Допл. единична стая    163

 

*Всички цени са на човек в двойна стая за посочената програма. Цените се изчисляват в лева по курс 1.95583. Екскурзоводското обслужване е на английски език.  Цените подлежат на препотвърждение към датата на запитване. Цените не включват самолетен билет от/до България.

Има сравнително голям избор от авиокомпании, които летят от България до Тайланд. Изпратете ни запитване за актуални цени на самолетните билети.

 

Примерни хотели:

Chiang Mai: Holiday Inn
Chiang Rai: Rimkok Resort

                                                                                                                 

Екскурзията включва:

  • Настаняване в двойна стая
  • Всекидневна закуска
  • Други упоменати хранения; напитките не са включени
  • Транспорт по време на пътуването в  климатизирано превозно средство
  • Англо или немско говорящ екскурзовод
  • Всякакви входни такси

 

Екскурзията не включва:

  • Полети и летищни такси
  • Лични разходи
  • Напитки
  • Такси за виза

 

Направи запитване

Деца * (възраст при пристигане)

Препоръчваме на всички клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Повече информация тук.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.